Reguli de asortare bluze si pulovere la tinute elegante

Atât bluzele, cât și tunicile sunt articole vestimentare populare. Ele sunt adesea purtate în combinație cu fuste sau pantaloni.

Tunica a fost inițial o piesă vestimentară romană purtată de femei și bărbați. Atât romanii, cât și oamenii din Evul Mediu purtau tunici. Pentru nobili, modelul era foarte colorat, fermierii și meșterii purtau tunici monocrome.

Industria modernă a modei produce îmbrăcămintea în mai multe variante, cu butoane și broderii, precum și cu mâneci scurte sau lungi. Bluzele sunt de obicei asortate ca o cămașă și au un guler ca trăsătură distinctivă.

Acest lucru se schimbă odată cu preferința cand vine vorba de gulere, deci existata gulere pentru inalte, gulere ascuțite sau gulere în drepte.

Indiferent dacă este o bluză sau o tunică, ambele variante sunt prezente in viața de zi cu zi și au devenit o parte integrantă a industriei modei.
Bluze și tunici din bumbac, mătase sau lână

Diverse materiale, cum ar fi mătase, bumbac, lână sau țesături sintetice, sunt utilizate pentru a face bluze și tunici.

Sunt oferite atât monocrom, colorat sau dungat, cât și modele cu aplicații, fermoare și butoane. Bluzele și tunicile sunt ușor de îngrijit. O selecție deosebit de mare de bluze și tunici poate fi găsită în magazinele online din Romania.
Bluze și tunici în magazinele online din Romania

Magazinele online din Romania se prezintă cu tunici atractive. Modelele încântătoare din dantelă sau bumbac cu fante laterale și mâneci pe jumătate caracterizează gama de tunici de la noi.

Tunicele clasice impresionează prin eleganța feminină și subliniază avantajele figurii feminine. Combinate cu pantaloni sau fuste, tunicile își arată farmecul special.

Dar tunica poate fi purtate confortabil si acasă. Bluzele din magazinele online sunt la același nivel ridicat. Atât bluzele cu volane, cât și bluzele cu cămașă pot fi găsite în ofertă.

Materialele de înaltă calitate din bumbac, mătase sau țesături mixte promit un confort plăcut la purtare și îndeplinesc proprietățile ușor de întreținut ale materialelor moderne.

Bluzele imprimate cu o varietate de culori și modele sunt deosebit de fermecătoare. Dar bluzele confortabile romanesti și bluzele lungi sunt, de asemenea, reprezentative in magazine.

Bluzele și tunicile subliniază stilul și gustul modei individuale. Diferitele modele sunt potrivite atât pentru îmbrăcămintea de seară, cât și pentru cea de zi cu zi.

Bluzele lungi și tunicile subliniază avantajele figurii feminine și se ascund în locurile potrivite. Inspiraționale și stimulatoare la modă, bluzele și tunicile de la noi te seduc. Mintile creative vor găsi cu siguranță un model potrivit din gama largă de produse din magazinele online.

Purtați bluze de iarna? Deoarece este deosebit de la modă în această iarnă să porți bluze diferite sub un pulover confortabil, trebuie să iti reinnoiesti garderoba.

Numeroase inspirații se referă la podiumurile și casele de modă. Trebuie să te documentezi pentru a redescoperi bluza cea bună.

Oricine poate combina cu pricepere o bluză cu un pulover, dar mai presus de toate, trebuie să acorde importanță armoniei dintre culori și modele. Puteți folosi bluzele de culoare simplă, de exemplu, pentru a le purta sub un pulover în carouri.

Combinația inversă este de asemenea concepută: o bluză cu cecuri delicate sub un pulover confortabil într-un gri moale sau într-un negru profund? Acesta este cel care atrage atenția iarna!

Cu excepția cazului în care sunteți frigurosi și sunteți mai rezervat atunci când vine vorba de alegerea culorilor, puteți alege o bluza mai groasa care va ofera confortul dorit.

De exemplu, poți purta un pulover de cașmir diferit sau un model tricotat în ton cu moda sau într-un gri diferit.

Purtați un pulover larg peste bluză și o pălărie mare cu decolteu deasupra. Nu contează dacă este un pulover cu guler în formă de V sau în formă de U casual.

Este mult mai bine ca gulerul bluzei să fie clar vizibil. Combinarea acestuia cu un sacou pulover este și ea masculină, dar o poți combina cu stilul tău.

Latura ta feminină te poate scoate, te poate compensa pentru că ai purtat cizme sau botine cu toc și un snur strâns la pulover și bluză.
Asta contează când vine vorba de îmbrăcăminte

Când vine vorba de pulovere, este în primul rând important ca acestea să aibă dimensiunea potrivită. Dacă puloverul este deja prea strâns, atunci va rezulta un aspect inestetic dacă purtati și o bluză cu mâneci lungi.

Din acest motiv, este o idee bună să combinați puloverul cu o bluza cu un număr mai mic. De asemenea, ai auzit că puloverul are mâneci lungi. Acestea sunt mai ușor de înfășurat, astfel încât să puteți vedea în continuare mânecile bluzei.

În principiu, orice bluză poate fi purtată sub un pulover frumos. Este important doar ca bluza sa nu fie prea voluminoasa. Aplicațiile și volanele nu arată bine sub pulover și deseori chiar lasă un aspect neplacut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *