Combinezon cu blană disponibil online și la modă în 2021

Îmbrăcămintea de schi de înaltă calitate este cheia în timpul iernii pentru a vă simți confortabil în timpul activităților sportive la munte. „Principiul straturilor”, adică combinația de îmbrăcăminte de schi din diferite haine, s-a dovedit a fi cea mai fiabila:

  • Primul strat de îmbrăcăminte constă din lenjerie termică strânsă – lenjeria funcțională trebuie să fie respirabilă și să regleze umiditatea. Pe lângă funcția pur termoreglatorie, lenjeria clasică de schi, care poate fi purtată și pe bicicletă sau alergare, promovează și circulația sângelui în mușchi datorită potrivirii lor strânse, astfel încât să poată lucra și optim iarna.
  • Șosetele de schi potrivite cu precizie sunt la fel de importante, întrucât aceasta este singura modalitate de a vă asigura că ghetele de schi se potrivesc perfect, ceea ce crește semnificativ siguranța pe pârtii.
  • Lenjeria de corp funcțională ca strat de bază, deosebit de confortabilă, respirabilă și cu uscare rapidă. Puloverele, hanoracele sau vestele servesc drept straturi medii de încălzire.
  • Stratul exterior, adică jachete și pantaloni de schi de înaltă performanță, este crucial. Modelele de astăzi nu lasă nimic de dorit. Tesaturile inteligente sunt combinate cu materiale de înaltă tehnologie, detalii inteligente ale echipamentelor și design elegant. Cu o jachetă bună și pantaloni de ski asortați, nu doar schiatul, ci și sporturile de iarnă devin în general o plăcere.

Salopeta de ski 2021

În plus față de principiul cepei, costumele de schi sau salopetele de ski s-au stabilit și ca îmbrăcăminte profesională. În funcție de tipul de costum, se poate renunța la stratul mediu de încălzire, deoarece majoritatea costumelor au izolație termică extrem de funcțională.

CARACTERISTICI UTILE ÎN HAINE PENTRU SKI

Jachetele de ski bune sunt echipate cu o protecție împotriva zăpezii. Acesta este un strat suplimentar la capătul tivului, care este închis etanș cu un dispozitiv de fixare cu velcro sau butoane.

Există, de asemenea, apărătoare de zăpadă pentru pantaloni. Apărătoarele de zăpadă detașabile permit jachetei de ski să fie folosită ca o jachetă normală de exterior. Cusăturile majorității jachetelor și pantalonilor sunt bine croite – astfel încât să nu poată pătrunde apă din exterior.

Multe salopete de ski pentru femei pot fi asortate cu pantalonii clasici potriviți. Acest lucru te protejează chiar mai bine decât un combinezon de zăpadă. Pe de altă parte, salopetele și pantalonii independenți oferă mai multă flexibilitate și chiar o ventilație mai bună.

Tehnica cartografierii corpului este interesantă: producătorii de îmbrăcăminte modernă pentru schi s-au gândit ce material este ideal pentru zonele corpului. Stretch este potrivit acolo unde aveți nevoie de mobilitate.

În zonele importante din punct de vedere strategic, impermeabilitatea domină, în altele jacheta de sport de iarnă este special optimizată pentru a elimina transpirația. În acest fel, o salopeta ieftina de înaltă calitate oferă un compromis perfect între protecție și mobilitate, precum și între protecția împotriva umezelii și respirabilitate.

Diverse fermoare de ventilație permit reglarea climatului personal. Acest lucru vă permite să proiectați în mod optim alternanța dintre eforturile intense și fazele de odihnă.

Salopetele de ski de înaltă calitate pentru sporturile de iarnă oferă o multitudine de buzunare aranjate inteligent. Asigurați-vă că acestea corespund preferințelor personale – deci merită!

Cu anumite modele, glugile detașabile și gulerele pentru zăpadă oferă un grad ridicat de flexibilitate, astfel încât să puteți configura rapid salopeta diferit în funcție de activitate și condițiile meteorologice.

Moda la haine de ski 2021

În zona pantalonilor și salopetelor de ski, magazinul nostru online nu lasă, de asemenea, nimic de dorit, deoarece produsul potrivit poate fi găsit pentru fiecare buget și scop.

Gama noastră largă de produse include, de asemenea, schiuri de înaltă calitate de la diferiți producători consacrați, care sunt potrivite pentru o mare varietate de condiții climatice și se caracterizează și prin faptul că pot fi utilizate și combinate flexibil în funcție de condițiile externe.

În conformitate cu filozofia companiei noastre, magazinul online are produse aprobate de profesioniștii sportivi, care conving, nu în ultimul rând, datorită proprietăților lor materiale și, prin urmare, garantează cel mai înalt nivel de calitate și funcționalitate la un preț accesibil.

Costum de schi damă pentru distracție fără griji pe zăpadă

Jocurile și distracția pe zăpadă sunt cea mai mare distracție pentru copii.

Splendoarea albă te invită la o luptă cu bulgări de zăpadă sau la construirea unui om de zăpadă. Cu toate acestea, pentru ca micuții să nu înghețe, trebuie folosită îmbrăcămintea în mod corespunzător.

Adesea se folosește un costum de schi care are o căptușeală confortabilă și caldă și oferă o protecție suplimentară împotriva umezelii. Desigur, acest lucru poate fi purtat în mod ideal și în următoarea vacanță de iarnă.

Cu un costum de schi, băieții, fetele și chiar copiii mici sunt bine echipați pentru a face față temperaturilor înghețate. Sunt disponibile numeroase modele adaptate copiilor de la mărcile Vaude sau Columbia, care sunt practice și funcționale, dar au și un design excelent.

Explorează iarna într-un combinezon sport

Costumele de ski pentru copii sunt confecționate dintr-un material deosebit, care se caracterizează prin proprietățile sale impermeabile, dar și respirabile.

Aceasta înseamnă că prichindelul dumneavoastră se poate juca fără griji pe zăpadă mult timp fără ca umezeala sau frigul să afecteze distracția.

Desigur, acest lucru se aplică și costumului de ski tip salopetă, care oferă și protecție în zilele cu vânt datorită protecției suplimentare pentru gât sau bărbie.

Datorită căptușelii generoase și glugii detașabile, copilul dvs. este protejat chiar și la temperaturi sub zero și se simte deosebit de confortabil în costumul de schi.

În plus, culorile strălucitoare și detaliile reflectorizante ale costumului de zăpadă ieftin atrag imediat atenția asupra culorii albe, iar copilul dumneavoastră se poate bucura cu nerăbdare de o libertate de mișcare suficientă datorită materialului confortabil.

Un costum de ski pentru copii mici, pe de altă parte, este disponibil de la firma Columbia, care oferă modele cu căptușeală deosebit de calduroasa. Acest lucru este asigurat de umplutura de înaltă calitate realizată din puf real.

Costumul de schi este, de asemenea, echipat cu mănuși integrate, iar materialul care respinge apa și murdăria se dovedește a fi deosebit de practic în iarna de zi cu zi, umedă și rece.

În plus, salopeta de schi Columbia poate fi desigur cumpărată în multe culori diferite. Un costum de schi pentru copii mici, pe de altă parte, este disponibil de la marca Columbia, care oferă modele cu căptușeală deosebit de calduroasa. Acest lucru este asigurat de umplutura de înaltă calitate realizată din puf real. 

Indiferent dacă salopeta de ski este necesar pentru jocuri în grădina cu zăpadă sau pentru următoarea vacanță de iarnă, copiii sunt pe mâini bune în aceste îmbrăcăminte confortabilă și calduroasă. Chiar dacă doriți să petreceți mult timp în zăpadă, cei mici nu vor îngheța și, de asemenea, sunt protejați optim de umezeală și vânt.

Pentru mulți bărbați, iarna este sezonul perfect pentru a face sport. Îți împachetezi schiurile sau snowboard-ul în portbagaj și te îndrepți spre munți pentru a te bucura de o coborâre rapidă. Nu este neobișnuit să apară problema îmbrăcămintei de ski pentru bărbați, deoarece selecția este mare și există ceva pentru fiecare dintre ei.

Echipament de ski pentru bărbați eleganți

Până acum câțiva ani, salopetele de ski erau îmbrăcămintea clasică pentru bărbați, care era si deosebit de populară. Astăzi, salopeta de schi pentru bărbați este un must-have, deoarece ei au recunoscut că un costum din două piese este mai popular.

Dacă optezi pentru o salopetă de ski bărbătească, ai marele avantaj că jacheta poate fi purtată și cu alți pantaloni. Dacă doriți să vă opriți la restaurant după coborâre sau poate să faceți o plimbare prin pădurea acoperită de zăpadă, pur și simplu schimbați pantalonii de schi cu blugi și veți avea o ținută nouă, la modă.

Echipament sportiv online pentru profesionisti

Salopeta de ski pentru bărbați este un articol versatil și nu numai schiorii vor găsi un lucru bun pentru vacanța de iarnă cu noi.

De exemplu, dacă îți place să urci pe snowboard, trebuie să porți îmbrăcăminte de ski diferită de cea a schiorului alpin.

Snowboarderii apreciază, de asemenea, un costum care constă din două părți, deoarece le oferă libertatea de mișcare de care au nevoie.

Este important ca îmbrăcămintea de schi să fie croita suficient de largă, deoarece dacă salopeta stă prea strâns, aceasta va provoca dificultăți și snowboarderul se va simți rapid constrâns.

Dar este, de asemenea, important să existe manșete ferme cu elemente de fixare cu velcro pe mâneci și tivurile picioarelor pantalonilor, deoarece acestea protejează împotriva vântului și a frigului.

  • CE ÎMBRĂCĂMINTE TREBUIE PENTRU TRASEU?

Dacă nu vă puteți antrena pentru coborârea rapidă pe pârtii sau pentru snowboard, nu trebuie să renunțați la distracția pe zăpadă, până la urmă există schi de fond.

Exercițiile fizice pe zăpadă și în aerul proaspăt și rece de iarnă sunt recomandate și persoanelor în vârstă, dar îmbrăcămintea trebuie să fie potrivită pentru acest sport.

Pantalonii de schi calzi, un pulover și o jachetă din lână sunt îmbrăcămintea perfectă pentru schiorii amatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *